





Hungary-Croatia IPA Cross-border Co-operation Programme 2007-2013 DUNICOP - Deepening University Cooperation Osijek-Pécs HUHR/1101/2.2.1/0005

Roundtable on quality assurance 1

19 April 2013, Pécs, Dean's Conference Room 15.00-20.00

15.00-15.10. Welcome speeches

15.10-15.40. Relevance of the roundtable, especially for PP1 (T. Drinóczi, J. Legcevic; 10 mins - 20 mins)

15.40-16.25. Introduction of the quality management system in general and its implementation at the LB at institutional level (T. Drinóczi, 45 mins, ppts, translation is provided)

16.25-17.10. Implementation of the quality management system at the LB at faculty level (T. Drinóczi, 45 mins, ppts)

17.10-17.30. Coffee break (20 mins)

17.30-18.15. Overview of the possibilities of introduction and implementation of a quality management system at the PP1 (J. Legcevic, 45 mins)

18.15-19.00. Offering practical suggestion for the considerations of the leaders of PP1 (T. Drinóczi; 45 mins)

19.00-20.00. Discussion: answering questions addressed by PP1 participants (45 mins)

In the meantime, overview and explanation of UP/Faculty website is provided by T. Drinóczi (30 mins)

Translation is provided into English, Hungarian and Croatian.







Hungary-Croatia IPA Cross-border Co-operation Programme 2007-2013 DUNICOP - Deepening University Cooperation Osijek-Pécs HUHR/1101/2.2.1/0005

Roundtable on quality assurance 2

15 November 15.00-20.00, Osijek

- 15.00-15.10. Welcome speeches
- 15.10-15.40. Introductory remarks of the host PP1 (J. Legcevic, 10 mins)
- 15.40-16.25. Overview of the steps made at PP1related to quality management system (J. Legcevic, 45 mins, ppts)
- 1. The president of the Board for assuring and improving the quality at the University of Osijek (Zlata Dolaček-Alduk, associate professor at Faculty of Civil Engineering)
- 2. Head of the Center for assuring and improving the quality at the University of Osijek (Marina Holjenko, LLM)
- 16.25-17.10. Evaluation of these steps (T. Drinóczi, 20 mins)
- 17.10-17.30. Coffee break (20 mins)
- 17.30-18.15. Overview of the researches conducted to support quality management (so called DPR; Gabriella Kuráth, 45 mins, ppts)
- 18.15-19.00. Overview of the research results conducted (J. Legcevic, 45 mins, ppts)

19.00-20.00.Discussion and conclusion; answering questions addressed by LB and PP1 participants and discussing best practices (PP1 colleagues, G. Kuráth, T. Drinóczi, 60 mins)

In the meantime, overview and explanation of related sites (J. Legcevic, 30 mins) Translation is provided into English, Hungarian and Croatian.